ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μάικ Τζέιμς: Αποθέωσε Σενγκέλια και σχολίασε για τη Μπασκόνια και το Final-4 (pic)

Για άλλη μια φορά εξέφρασε τη γνώμη του μέσα από τα social media.

Μάικ Τζέιμς: Αποθέωσε Σενγκέλια και σχολίασε για τη Μπασκόνια και το Final-4 (pic)

Ο Τορνίκε Σενγκέλια αναδείχθηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας της φετινής ACB και με αφορμή αυτό, ο Μάικ Τζέιμς έκανε σχόλιο στον λογαριασμό του για την πορεία της Μπασκόνια το 2016 αλλά και για τον πρώην συμπαίκτη του: «Φίλε θα πάρεις όλα τα βραβεία ε;», ήταν το πρώτο σχόλιο του Τζέιμς για τον Σενγκέλια, για ν’ ακολουθήσει η εξής διαπίστωση.

«Ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται πως την χρονιά που προκριθήκαμε στο Final Four ο Σενγκέλια και ο Κοζέρ ήταν τραυματίες και ο Χάνγκα είχε πρόβλημα τραυματισμού για κάποιους αγώνες των πλέι οφ. Λοιπόν, φανταστείτε αν ήμασταν πλήρεις στο Final Four»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.