ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπερτομέου: «Ομάδα της Euroleague ο Παναθηναϊκός, χαρά μας να συναντηθούμε»

Ρίχνει τους τόνους στην κόντρα του με τον Παναθηναϊκό ο Τζόρντι Μπερτομέου και δηλώνει ότι θα ήταν χαρά του να γίνει μια συνάντηση ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Μπερτομέου: «Ομάδα της Euroleague ο Παναθηναϊκός, χαρά μας να συναντηθούμε»

Ο CEO της Euroleague επανέλαβε την πάγια θέση του πως το πρόβλημα της διοργάνωσης δεν έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό αλλά με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τονίζοντας: «Είναι ομάδα της Euroleague ο Παναθηναϊκός. Έχουμε θέμα με ένα άτομο, όχι με το σύλλογο. Αν μας ζητήσουν να συναντηθούμε, θα είναι χαρά μας».

Από εκεί και πέρα, ο κ. Μπερτομέου αναφέρθηκε και σε διάφορα άλλα θέματα που απασχολούν τη διοργανώτρια.

Για τα «παράθυρα» της FIBA: «Είναι ένα κόνσεπτ που δεν θα λειτουργήσει ποτέ καλά. Είμαστε έτοιμοι να μελετήσουμε όποια πρόταση από την FIBA και να βρούμε τη λύση για τα παράθυρα και να προσφέρουμε το καλύτερο προϊόν. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε συζήτηση. Οι Εθνικές Ομάδες αξίζουν να έχουν τους καλύτερους παίκτες στο παρκέ και με τα παράθυρα, αυτό δεν είναι εφικτό».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.229 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

 Για τη συμμετοχή μίας νέας γερμανικής αλλά και μίας γαλλικής ομάδας: «Είμαστε 100% σίγουροι με την Μπάγερν Μονάχου και είμαστε βέβαιοι πως θα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα κι από την Γαλλία επίσης. Η γερμανική αγορά είναι έτοιμη για να έχει ομάδα στην Euroleague. Η Μπάγερν είναι πολύ σημαντική με ξεκάθαρη φιλοδοξία για το μέλλον».

Για την παρουσία της Μπουντούτσνοστ στην επόμενη Euroleague: «Άποψή μου είναι πως η Μπουντούτσνοστ θα καλύψει όλες τις απαιτήσεις της Euroleague. Η Μπουντούτσνοστ δουλεύει σκληρά γι’ αυτό».

Για  σύστημα διεξαγωγής του Final Four: «Δεν θα αλλάξουμε τη μορφή του Final 4. Αυτή είναι η βιτρίνα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Το Final 4 είναι στο σωστό δρόμο».

Για το ποσό που λαμβάνει ο νικητής της διοργάνωσης: «Ο νικητής της Euroleague κερδίζει 1 εκατομμύριο ευρώ. Ποτέ δεν δίνουμε περισσότερα χρήματα από αυτά που έχουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...