ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πρέσινγκ» Νταμπίζα σε Λουντ: «Θέλουμε να μείνεις»

Αυξάνει την πίεση προς την πλευρά του Φινλανδού μέσου ο Νταμπίζας, προσπαθώντας να πετύχει συμφωνία παραμονής στον Παναθηναϊκό.

«Πρέσινγκ» Νταμπίζα σε Λουντ: «Θέλουμε να μείνεις»

Η υπόθεση του Χρήστου Δώνη θεωρείται ολοκληρωμένη, καθώς ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε προφορικά και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογράψει το νέο διετές συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Εφ’ όσον διευθετήθηκε αυτό το ζήτημα, οι «πράσινοι» στρέφονται εξ ολοκλήρου προς την περίπτωση του Ρόμπιν Λουντ.

Ο Φινλανδός μέσος ήταν σίγουρα προς αποχώρηση τις προηγούμενες εβδομάδες, ωστόσο οι παρεμβάσεις του Νταμπίζα φέρεται να έχουν αλλάξει σχετικά το κλίμα. Ο 44χρονος τεχνικός διευθυντής βρίσκεται σε επαφή με τον Λουντ και εντείνει τις προσπάθειές του ώστε να τον πείσει να παραμείνει στην ομάδα.

Αφ’ ενός, ο Νταμπίζας έχει ως διαπραγματευτικό «όπλο» την καλή σχέση του με τον μάνατζερ του Φινλανδού, ενώ παράλληλα ο ίδιος προσπαθεί να πείσει τον ποδοσφαιριστή ότι θα αλλάξουν αρκετά από τη νέα σεζόν στην ομάδα. Παράλληλα, οι «πράσινοι» ετοιμάζονται να προσφέρουν ανεβασμένο συμβόλαιο στον Λουντ, ο οποίος λάμβανε ως τώρα 150.000 ευρώ ετησίως.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.232 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Νταμπίζας προσπαθεί συνεχώς να δώσει στον Λουντ να καταλάβει ότι η ομάδα τον χρειάζεται: «Σε θέλουμε στην ομάδα, είσαι από τους παλιούς παίκτες θα είσαι αρχηγός τη νέα περίοδο. Όσον αφορά τις πληρωμές σας δεν θα υπάρχουν τα προβλήματα που υπήρχαν την προηγούμενη χρόνια. Σε πιστεύουμε και θέλουμε να μείνεις», ήταν μερικά από τα λόγια του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.