ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προσέγγιση Νταμπίζα σε Μυστακίδη

Το τριφύλλι έδειξε στον Έλληνα επιθετικό την επιθυμία του να συνεχίσει και του χρόνου στην ομάδα.

Προσέγγιση Νταμπίζα σε Μυστακίδη

Τον περασμένο Ιανουάριο, οι Εργκούς Κάτσε και Γιάννης Μυστακίδης ήρθαν ως δανεικοί στον Παναθηναϊκό από τον ΠΑΟΚ και στο διάστημα που αγωνίστηκαν έδειξαν αρκετά καλά δείγματα γραφής, οδηγώντας το τριφύλλι στο να σκεφτεί σοβαρά την κρούση για την παραμονή τους.

Τις προηγούμενες ημέρες έγιναν γνωστές οι προθέσεις του «τριφυλλιού» για τον Κάτσε, ενώ η «Πράσινη» αναφέρει ότι μέσω του Νίκου Νταμπίζα προσεγγίστηκε και ο Γιάννης Μυστακίδης, ο οποίος έμαθε ότι ο Παναθηναϊκός θα τον ήθελε και του χρόνου στο ρόστερ του.

Για την περίπτωση Μυστακίδη πάντως, τα πράγματα δεν είναι απλά, καθώς στη μέση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, ενώ οι «πράσινοι» θα πρέπει να δουν επί του πρακτέου τους μεταγραφικούς περιορισμούς που αναμένεται να έχουν από τη νέα χρονιά, μετά τη συνεδρίαση της ΕΠΟ. Γεγονός που θέτει δυσκολίες στην κατάσταση…

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.042 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...