ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ

Ανακοίνωση για το Athens Alive ετοιμάζει η κυβέρνηση

Μετά τη χθεσινή συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, η κυβέρνηση ετοιμάζεται να βγάλει ανακοίνωση για τις εξελίξεις στο μεγάλο θέμα που αφορά το παρόν και το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Ανακοίνωση για το Athens Alive ετοιμάζει η κυβέρνηση

Μετά τη χθεσινή συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους συνεργάτες του για το Athens Alive, άπαντες βρίσκονται σε αναμονή για τις σημαντικές εξελίξεις για το μεγάλο έργο για το ΟΑΚΑ και φυσικά τον Παναθηναϊκό στο σύνολό του.

Οπως σας γράψαμε και από χθες, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις εγιναν σε καλό κλίμα, αλλά τόσο από την κυβέρνηση, όσο και από την πλευρά Γιαννακόπουλου δε “βγαίνει” τίποτε περισσότερο.

Η κυβέρνηση αναμένεται να βγάλει ανακοίνωση για το θέμα, πιθανότατα εντός της ημέρας. Θα γίνει γνωστό ποιο ήταν το αποτέλεσμα των συζητήσεων και αν θα υπάρξουν επόμενες κινήσεις. Εν ολίγοις θα κριθεί το μέλλον του Παναθηναϊκού, αφού μιλάμε για ένα τεράστιο πρότζεκτ που αν υλοποιηθεί, εκτός από το γεγονός ότι θα μεταμορφώσει προς το καλύτερο τις ολυμπιακές εγκαστάσεις στο Μαρούσι, θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να αλλάξει, επιτέλους, επίπεδο.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.731 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τονίζουμε, ξανά, ότι το σημαντικότερο όλων σε αυτή την υπόθεση είναι ο συντελεστής δόμησης. Η κυβέρνηση ζητούσε να πέσει στο 0,4 η αρχική πρόταση η οποία ήταν στο 1,2 και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο αναθεωρημένο πλάνο από το Athens Alive, υπήρχαν οι επιλογές του 0,6 και του 0,8. Περισσότερα θα γίνουν γνωστά από την ανακοίνωση της κυβέρνησης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...