ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Advertising

Έριξε μαύρο: Η απαγορευμένη ταινία που έκοψε η ΕΡΤ την ώρα που παιζόταν (Vid)

Μοιάζει απίστευτο και όμως είναι αληθινό. Η ταινία που έπαιξε η ΕΡΤ έφτασε να απασχολεί τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς κόπηκε την ώρα που παιζόταν. Ποια ήταν και για ποιο λόγο έπεσε μαύρο; Διαβάστε την απίστευτη ιστορία με ένα κλικ εδώ.

Έριξε μαύρο: Η απαγορευμένη ταινία που έκοψε η ΕΡΤ την ώρα που παιζόταν (Vid)

Έτυχε πριν από λίγες μέρες να πέσω πάνω στο Κωνσταντίνου και Ελένης στον ΑΝΤ1 και αυτή πρέπει να ήταν η 59 φορά που το πετύχαινα. Σε κάποια στιγμή του επεισοδίου υπήρχε η λέξη «γκόμενος». Μια λέξη που δεν ακούστηκε ποτέ, γιατί στο νέο edit ο ΑΝΤ1 έχει βάλει μπιπ ακόμα και σε αυτό. Το κανάλι που παίζει το Game of Love είχε μπιπ σε αυτό. Τέλος πάντων, αυτό μου έφερε στο μυαλό ένα περιστατικό που κάποτε μου περιέγραψε ο παππούς μου. Στα σπάργανα της τηλεόρασης, τότε που η ΕΡΤ 2 αποφάσισε να προβάλει ένα σαββατόβραδο την ταινία «Πέφτουν οι σφαίρες σαν το χαλάζι και ο τραυματισμένος καλλιτέχνης αναστενάζει».

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE