ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οριστικό: Με -6 αρχίζει το νέο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός

Η εισήγηση της Super League για αλλαγή της ποινής του υποβιβασμού στις ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν έγινε δεκτή από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Οριστικό: Με -6 αρχίζει το νέο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός

Το συμβούλιο της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου έγινε παρουσία και της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA. Η εισήγηση που έκανε η Super League για να καταργηθεί η ποινή του υποβιβασμού για τις ομάδες που δεν παίρνουν άδεια έγινε δεκτή, με τις προβλεπόμενες συνέπειες.

Αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός, όπως και άλλες ομάδες, θα αρχίσει το πρωτάθλημα με -6, αλλά και με τους γνωστούς περιορισμούς.

Οι “πράσινοι” θα μπορούν να αποκτήσουν όσους Ελληνες θέλουν κάτω των 23 ετών, ενώ κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο θα έχουν το δικαίωμα να πάρουν μόνο έναν ποδοσφαιριστή άνων των 23 χρόνων, ανεξαρτήτου εθνικότητας. Τον Ιανουάριο, ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να κάνει δικό του μόνο έναν Ελληνα άνω των 23 και φυσικά κανένα ξένο. Επίσης, θα μπορεί να κάνει μόνο δυο ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών άνω των 23. Αυτές οι ανανεώσεις θα μπορούν να γίνουν ή το καλοκαίρι ή τον Γενάρη.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.847 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ταυτόχρονα, στις μεταγραφές απαγορεύεται να ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ οι αποδοχές των ποδοσφαιριστών. Επίσης, απαγορεύεται να δίνονται χρήματα σε άλλη ομάδα για αγορά παίκτη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.