ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

To summer camp της ακαδημίας μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Η Ακαδημία της Κ.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Superfoods ανακοινώνει τη διεξαγωγή 2 διαφορετικών Καλοκαιρινών Camp για τη θερινή περίοδο του 2018.

To summer camp της ακαδημίας μπάσκετ του Παναθηναϊκού

1) Το ΝΙΚΑΣ Summer Camp απευθύνεται σε αθλητές και αθλήτριες γεννημένους/-ες από 2006 έως και 2012 και προσφέρει τη δυνατότητα σε παιδιά του δημοτικού να έρθουν σε επαφή με το μπάσκετ κοντά στον Παναθηναϊκό Superfoods, να παίξουν το αγαπημένο τους άθλημα, να μάθουν τα μυστικά του από τους καλύτερους και να διασκεδάσουν!

Το ΝΙΚΑΣ Summer Camp της PAO BC Academy θα διεξαχθεί σε 4 περιόδους (18-22 Ιουνίου, 25-29 Ιουνίου, 02-06 Ιουλίου και 09- 13 Ιουλίου) στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α. και περιλαμβάνει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης, ομαδικού παιχνιδιού, διαγωνισμών δεξιοτήτων καθώς και πολλές εκπλήξεις, όπως ομιλίες από επιστημονικούς συνεργάτες, επισκέψεις από αθλητές του Παναθηναϊκού Superfoods και άλλους καλεσμένους αλλά και προπόνηση-παιχνίδι στην κεντρική σάλα του ΟΑΚΑ κάθε Παρασκευή!

Το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο για αρχάριους και προχωρημένους αθλητές. Κάθε γκρουπ χωρίζεται βάσει ηλικίας και δυναμικότητας, έτσι ώστε οι νεαροί αθλητές να εξελίξουν τις ικανότητες τους σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 8.227 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ ή καλέστε μας στο 210-6107010 (Δ-Π 16:00-20:00 και Σ-Κ 10:00-19:00)

Για εγγραφές πατήστε εδώ

2) Το BP Elite Summer Basketball Workout Program για αθλητές γεννημένους από 2005 έως 1998 με στόχο τη βελτίωση της ατομικής τους τεχνικής και φυσικής τους κατάστασης. Η μεταβατική περίοδος του καλοκαιριού μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους αθλητές ένα εντατικό προπονητικό πρόγραμμα που βασίζεται σε τρεις άξονες: personal training & development, shooting και μυϊκή ενδυνάμωση. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί από την ομάδα προπονητών της PAO BC Academy υπό την εποπτεία του Διευθυντή της Ακαδημίας Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Το BP Elite Summer Basketball Workout Program θα διεξαχθεί σε 5 περιόδους (18-22 Ιουνίου, 25-29 Ιουνίου, 02-06 Ιουλίου, 09- 13 Ιουλίου και 16-20 Ιουλίου) στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α. και αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για νέους αθλητές που θέλουν να βελτιώσουν το παιχνίδι τους μέσα από ατομική προπόνηση σε ολιγομελή γκρουπ υπό την καθοδήγηση του έμπειρου και εξειδικευμένου προπονητικού staff της Ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ ή καλέστε μας στο 210-6107010 (Δ-Π 16:00-20:00 και Σ-Κ 10:00-19:00)

Για εγγραφές πατήστε εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...