ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

“Εύχομαι να ευοδωθούν τα σχέδια Γιαννακόπουλου για τον Παναθηναϊκό”

Για την επόμενη μέρα στο βόλεϊ του Παναθηναϊκού μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Αναλυτικότερα όσα είπε στην ιστοσελίδα της volleyleague.gr…

 Για την ευχή του για τη νέα χρονιά: «Εύχομαι επιτυχίες στις Εθνικές ομάδες, ενότητα και συνεργασία των προπονητών και των παραγόντων. Φυσικά εύχομαι να ευοδωθούν τα σχέδια που υπάρχουν από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για ενίσχυση του τμήματος βόλεϊ».

Σχετικά με τη χρονιά που πέρασε ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός πέρασε μεγάλες δυσκολίες και έδωσε μόνος του ξεχωριστούς αγώνες επιβίωσης ξέχωρα από το μεγάλο αγώνα της παραμονής στο πρωτάθλημα. Πήραμε άδεια συμμετοχής στο παρά πέντε της έναρξης του πρωταθλήματος και η ομάδα επειδή φτιάχτηκε τελευταία ώρα μπήκε στους επίσημους αγώνες χωρίς προετοιμασία. Ξεπεράσαμε την απαγόρευση μεταγραφών τον Δεκέμβριο με τους διακανονισμούς που έγιναν ύστερα από τις προσφορές των χορηγών μας. Κάναμε αλλαγές στους ξένους και παρότι είχαμε μείνει πίσω στη βαθμολογία και ξέραμε από την αρχή πως θα παίξουμε πλέι άουτ αντέξαμε το βάρος. Στα πλέι άουτ χάσαμε στην έδρα μας από τη Νίκη αλλά όταν ήρθε η ώρα της κρίσης σε αγώνα δίχως αύριο νικήσαμε στο Αιγίνιο και μείναμε στην κατηγορία. Είναι ένας ακόμα άθλος. Ευχαριστώ τους αθλητές, τους συνεργάτες μου και φυσικά τα παιδιά της διοίκησης που μαζί με τους αφανείς ευεργέτες που έκαναν και προσφέραν πολλά και έσωσαν την ομάδα».

Σχετικά με το fair play της χρονιάς τόνισε: «Την συμπεριφορά των παικτών του Παναθηναϊκού και της Νίκης στον αγώνα στο Αιγίνιο που έκρινε την παραμονή στην κατηγορία. Ήταν σε όλα τους άψογοι σε ένα ιστορικό ματς».

Η πιο δύσκολη στιγμή για τον Δημήτρη Ανδρεόπουλου ήταν: «Η ήττα που κάναμε με 3-2 σετ από τη Νίκη στην Κυψέλη για τα πλέι άουτ παρότι προηγηθήκαμε 2-0 σετ. Παίξαμε με τη φωτιά και στεναχωρήσαμε τον κόσμο μας ενώ η κορυφαία στιγμή «Η νίκη που κάναμε επί της Νίκης στο Αιγίνιο με 3-1 σετ και μείναμε στην κατηγορία. Μέτρησε το “θέλω” των αθλητών και η φανέλα».

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.099 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.