ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Δημήτρης Παπανικολάου πήρε θέση για τον Χριστοδουλόπουλο (pic)

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας γνωρίζει καλά τον Λάζαρο και έγραψε για τη μεταγραφή του από την ΑΕΚ στον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου πήρε θέση για τον Χριστοδουλόπουλο (pic)

Ο 41χρονος πόσταρε στο instagram του μια φωτογραφία με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και πήρε θέση για τη μεταγραφή του:

 «Σχεδόν καθημερινά συναντώ και μιλάμε με ένα πολύ ευγενικό παιδί άλλοι το αγαπάνε, άλλοι όχι, ως είθισται σε μια αλλαγή ομάδας αλλά αυτό που έχει ο καθένας μέσα του δεν είναι αυτό που λένε οι άλλοι γι αυτόν . Άλλωστε το σύστημα πάντα θα χει πάντα κάποιον να προβάλει και όταν σβήσουν τα φώτα εκεί έξω θα είναι δίπλα του από ανιδιοτελή αγάπη μόνο η οικογένεια του», ήταν το ποστ του Δημήτρη Παπανικολάου.

Σχεδόν καθημερινά συναντώ και μιλάμε με ένα πολύ ευγενικό παιδί άλλοι το αγαπάνε άλλοι όχι ως είθισται σε μια αλλαγή ομάδας αλλά αυτό που έχει ο καθένας μέσα του δεν είναι αυτό που λένε οι άλλοι γι αυτόν . Άλλωστε το σύστημα πάντα θα χει πάντα κάποιον να προβάλει και όταν σβήσουν τα φώτα εκεί έξω θα είναι δίπλα του από ανιδιοτελή αγάπη μόνο η οικογένεια του .#xristodoulopoulos

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.739 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

A post shared by Dimitris Papanikolaou (@papanikolaou_dim) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...