ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Μπεργκ προσφέρει -δωρεάν- το σπίτι του σε οπαδό για το Μουντιάλ!

Μια ασυνήθιστη κίνηση με πρωταγωνιστή τον Μάρκους Μπεργκ.

Ο Μπεργκ προσφέρει -δωρεάν- το σπίτι του σε οπαδό για το Μουντιάλ!

Ο Μάρκους Μπεργκ θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή της Σουηδίας στη Ρωσία, με πρώτο στόχο να εξασφαλιστεί η πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ. Όσο ο πρώην πράσινος φορ θα προσπαθεί να βρει δίχτυα και να βοηθήσει τη «Σβένσκα», ένας οπαδός θα έχει εξασφαλίσει δωρεάν διαμονή στο εξοχικό του, προκειμένου να παρακολουθήσει τα ματς της εθνικής ομάδας της χώρας!

Ο Σουηδός φορ, σε συνεργασία με τον βασικό χορηγό του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος προσφέρει το εξοχικό του διαμέρισμα στο Γκέτεμποργκ σε έναν τυχερό οπαδό για το διάστημα 15-19 Ιουνίου. Ο τυχερός θα απολαύσει για λίγες ημέρες τα 89 τ.μ του εξοχικού του Μπεργκ, με τον πρώην πράσινο φορ να αναφέρει τα εξής:

«Ο Σουηδοί οπαδοί είναι οι καλύτεροι στον κόσμο και αυτός είναι ένας τρόπος για να τους επιβραβεύσω για την υποστήριξη και την αγάπη που μας έδειξαν μέχρι να προκριθούμε στο Μουντιάλ. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, ώστε ο φιλοξενούμενος μου να χαρεί το σπίτι μου»

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.258 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.