Έχασε τον προπονητή του, χάνει και τον καλύτερο παίκτη του!

Panathinaikos24 Team
25.05.2018 | 16:54
Έχασε τον προπονητή του, χάνει και τον καλύτερο παίκτη του! | Panathinaikos24.gr

Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό.

Τη στιγμή που όλοι περιμένουν τι μέλλει γενέσθαι με την αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ, ο Παναθηναϊκός ποδοσφαιρικά διαλύεται και ένας – ένας αποχωρούν, μη μπορώντας να αντέξουν την υπάρχουσα κατάσταση της αβεβαιότητας και του ψαλιδίσματος στα συμβόλαια. Μετά τον προπονητή, Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος θα συνεχίσει και στην ΑΕΚ, οι πράσινοι χάνουν και τον πιο ποιοτικό τους ποδοσφαιριστή.

Σε μια περίοδο με πολύ δύσκολες συνθήκες, με απαγόρευση μεταγραφών και περιορισμούς, οι «πράσινοι» έχασαν και τον Λουτσιάνο από το ρόστερ τους, καθώς ο Βραζιίάνος δε δέχθηκε μείωση αποδοχών κατά 50% και δεν άντεξε να κάνει άλλη υπομονή για να δει τι θα συμβεί. Ολα αυτά τη στιγμή, μάλιστα, που στον ποδοσφαιριστή οφείλονται πολλά χρήματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος ο Λουτσιάνο έχει πάρει περίπου τα 2/6 απ’ όσα πρέπει!

Η ουσία είναι ότι ένας παίκτης με προοπτικές και ποιότητα αποχωρεί και το πιθανότερο είναι να ακολουθήσουν κι άλλοι. Λουντ και Μουνιέ είναι οι επόμενοι στις συζητήσεις και κυρίως για τον πρώτο η παραμονή είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Ενότητες