ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λύθηκε το συμβόλαιο του Λουτσιάνο

Οριστικά παρελθόν απότελεί από τον Παναθηναϊκό ο Λουτσιάνο, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη σημερινή συνάντηση Νταμπίζα - Ντανίλο, το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου λύθηκε.

Λύθηκε το συμβόλαιο του Λουτσιάνο

Τίτλοι τέλους μπήκαν στη συνεργασία του Λουτσιάνο με τον Παναθηναϊκό. Οπως σας γράψαμε νωρίτερα, ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου, Ντανίλο, συναντήθηκε σήμερα με τον Νίκο Νταμπίζα, με τις δυο πλευρές να συζητούν τη λύση της συνεργασίας τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λύθηκε και ο Λουτσιάνο, έπειτα από σχεδόν ένα χρόνο παρουσίας του στο τριφύλλι και έχοντας περάσει έναν σοβαρό τραυματισμό στον χιαστό, αποχωρεί. Η ΠΑΕ, προς το παρόν, δεν επιβεβαιώνει τη λύση της συνεργασίας και περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση.

Ο παίκτης δε δέχθηκε μείωση αποδοχών κατά 50%, ενώ δεν μπορούσε να κάνει περισσότερη υπομονή για να δει αν θα αλλάξει το τοπίο στα διοικητικά. Ετσι, λοιπόν, αποφάσισε να αποχωρήσει και να αναζητήσει αλλού τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του. Αλλος ένας ποδοσφαιριστής με προσόντα και ποιότητα αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό, μη μπορώντας να αντέξει την υπάρχουσα κατάσταση.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.