ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μήτογλου: «Για το 2-0 με τον κόσμο μας»

Ο Ντίνος Μήτογλου, μέσα από το blog του ΕΣΑΚΕ, έστειλε το δικό του μήνυμα για την επικείμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Μήτογλου: «Για το 2-0 με τον κόσμο μας»

Αναλυτικά το blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Στον πρώτο ημιτελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ καταφέραμε να κάνουμε το 1-0 και να πάρουμε προβάδισμα πρόκρισης για τους τελικούς. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα έπαιξε αρκετά καλά και είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή και συγκροτημένη ομάδα, γεγονός που φάνηκε σε κάποια σημεία του πρώτου ματς. Περιμένουμε στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς να παρουσιαστεί ακόμη πιο έτοιμος απέναντί μας γι’ αυτό και θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.946 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ουσία είναι πως κάναμε το πρώτο βήμα, ωστόσο είναι σημαντικό να κάνουμε αύριο το 2-0 και να βρεθούμε μια νίκη μακριά από τους τελικούς.

Παράλληλα θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ, βάσει των πραγματικών μας δυνατοτήτων, για να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους που θα έρθουν να μας δουν. Εύχομαι και πιστεύω πως αύριο να είναι ακόμη περισσότεροι σε σχέση με την Πέμπτη δίνοντάς μας ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Κωνσταντίνος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...