ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έπιασε το «200άρι» και τώρα ο… Χατζηβρέττας

Ακόμη ένα ρεκόρ για τον Καλάθη, ο οποίος πλέον στοχεύει να ξεπεράσει τον Νίκο Χατζηβρέττα.

Έπιασε το «200άρι» και τώρα ο... Χατζηβρέττας

Ο Καλάθης έγινε ο 9ος παίκτης του Παναθηναϊκού που ξεπερνά τις 200 συμμετοχές στην Basket League, σημειώνοντας ένα διόλου ευκαταφρόνητο ρεκόρ. Πλέον, στόχος του Νικ είναι να πιάσει θέση στην οκτάδα και για να γίνει αυτό, θα πρέπει να ξεπεράσει τις συμμετοχές που κατέγραψε με το τριφύλλι ο Νίκος Χατζηβρέττας.

Αναλυτικά το αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ:

«Έμεινε στο παρκέ κάτι λιγότερο από 19 λεπτά στον 2ο ημιτελικό των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ όμως αρκούσαν για να τον βάλουν σε μία μικρή λίστα παικτών του Παναθηναϊκού Superfoods. O Νικ Καλάθης έγινε ο 9ος παίκτης στην ιστορία των “πράσινων” στη Basket League που έφτασε τα 200 παιχνίδια σε αυτήν.

*Στη διάρκεια των φετινών πλέι οφ μάλιστα, ο Καλάθης μπορεί να φτάσει ή και να ξεπεράσει τον Νίκο Χατζηβρέττα που είχε 204 παιχνίδια με τους “πράσινους”, για να γίνει ο 8ος της σχετικής λίστας.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

*Ο διεθνής γκαρντ αποδεικνύεται και “σιδερένιος” καθώς έχει αγωνιστεί σε 99 από τα 102 παιχνίδια Πρωταθλήματος του Παναθηναϊκού από τη στιγμή που επέστρεψε στην Ελλάδα.

*Ακόμη ο Καλάθης έχοντας 2/5 δίποντα, ξεπέρασε τα 500 εύστοχα στην κατηγορία. Έχει 501/910 (55,05%).

*Ο Τσάβι Πασκουάλ έγινε ο 4ος προπονητής στην ιστορία του Παναθηναϊκού μετά τους Ομπράντοβιτς, Σούμποτιτς και Πεδουλάκη που έφτασε τις 10 νίκες στα πλέι οφ της Basket League.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.