ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έρχεται ο εκπρόσωπος του Δώνη – Αύριο το κρίσιμο ραντεβού με Νταμπίζα

Στην τελική ευθεία η υπόθεση του Γιώργου Δώνη, με το καθοριστικό ραντεβού να πραγματοποιείται αύριο, μεταξύ του Νταμπίζα και του ξένου ατζέντη του Έλληνα τεχνικού.

Έρχεται ο εκπρόσωπος του Δώνη - Αύριο το κρίσιμο ραντεβού με Νταμπίζα

Τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα αναδείξουν την πορεία της υπόθεσης του Γιώργου Δώνη, ο οποίος είναι το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού, ωστόσο δεν έχει έρθει ακόμη σε συμφωνία με την πλευρά του «τριφυλλιού».

Ο Δώνης αναμένεται στην Αθήνα την Τετάρτη, έχοντας στο πλευρό του τον συνεργάτη του, Μάκη Αγγελίνα, ωστόσο μια ημέρα νωρίτερα θα έρθει στη χώρα μας ο ξένος ατζέντης του Έλληνα κόουτς, προκειμένου να «ανοίξει» το έδαφος για την υπόθεση, πραγματοποιώντας επαφή με τον Νίκο Νταμπίζα.

Το βασικό θέμα συζήτησης μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται να είναι το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, το οποίο ουσιαστικά αποτελεί την τελευταία μεν, αλλά κρίσιμη δε, παράμετρο, ώστε να φανεί η κατάληξη της όλης ιστορίας.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 77.572 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η πρόταση του Παναθηναϊκού προς τον Δώνη βρίσκεται εδώ και καιρό σε ισχύ, ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει δώσει ακόμη την απάντησή του, κάτι που αναμένεται να συμβεί λίαν συντόμως, με το τοπίο να ξεκαθαρίζει μετά το ραντεβού του εκπροσώπου του με τον Νταμπίζα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...