ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Στη Θεσσαλονίκη για να τελειώσει τη σειρά

Αναχωρεί σήμερα για Θεσσαλονίκη η αποστολή του Παναθηναϊκού, με στόχο την τρίτη νίκη στη σειρά με τον ΠΑΟΚ, η οποία θα του δώσει την πρόκριση στους τελικούς των πλέι οφ.

Στη Θεσσαλονίκη για να τελειώσει τη σειρά

Το Σάββατο, οι «πράσινοι» επικράτησαν με 84-67 του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, στο δεύτερο ματς της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ, έσπασαν το ρεκόρ των 31 συνεχόμενων νικών στην Basket League και πλέον έχουν μπροστά τους μια ακόμη πρόκληση, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει σήμερα για τη Θεσσαλονίκη, καθώς αύριο (29/5) έχει οριστεί το τρίτο ματς της σειράς κόντρα στην ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου. Ο στόχος δεν είναι άλλος από την επίτευξη μίας ακόμη νίκης, η οποία θα τελειώσει τη σειρά και θα δώσει στο τριφύλλι την πρόκριση στα τελικά των πλέι οφ.

Ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του γνωρίζουν ότι ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να αντιδράσει, ωστόσο ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη έχοντας ως όπλο την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκονται τον τελευταίο καιρό και είναι πανέτοιμοι για μία ακόμη νίκη.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.589 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.