ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απάντηση Στραματσόνι σε Κασάνο: «Είναι γνωστός ψεύτης»

«Χοντραίνει» η κόντρα μεταξύ του Στραματσόνι και του Κασάνο. Τι απάντησε ο Ιταλός κόουτς.

Απάντηση Στραματσόνι σε Κασάνο: «Είναι γνωστός ψεύτης»

Και ξαφνικά έχουμε… επεισόδιο μεταξύ Στραματσόνι και Κασάνο. Ο δεύτερος μίλησε στο «Sky Sport» κατηγορώντας τον Ιταλό προπονητή, με τον οποίον συνεργάστηκαν στην Ίντερ, ρίχνοντας μεταξύ άλλων την ατάκα πως θα έπρεπε να έχει ασκήσει βία πάνω του.

Ο Στραματσόνι πληροφορήθηκε για τις ατάκες του Κασάνο, περνώντας στην αντεπίθεση και χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων, τον Κασάνο ως «γνωστό ψεύτη». Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Έμαθα ότι ο Κασάνο έλεγε μπροστά σε παίκτες και μέλη του προπονητικού τιμ πόσο καλός ήταν ο Βάλτερ Ματσάρι και πόσο καλύτερα θα ήταν, αν ο αυτός ήταν στη θέση μου. Ο Κασάνο ήταν απόλυτα πεπεισμένος ότι δεν θα τον κρατούσα στο τέλος της σεζόν και ότι σίγουρα θα ήταν στα πλάνα το Ματσάρι.  Τελικά, ο Ματσάρι ήταν αυτός που τον έδιωξε από την Ίντερ.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.849 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όταν ενημερώθηκα γι’ αυτά που έλεγε ο Κασάνο, τον περίμενα στο τέλος της προπόνησης για να μιλήσουμε οι δυο μας. Τα αρνήθηκε όλα, ως γνωστός ψεύτης που είναι, και είπα ότι είναι άτομο που δεν αξίζει, καθώς δεν είχε αίσθηση ευγνωμοσύνης, αφού τον ήθελα στην Ίντερ. Ούτε καν με ακούμπησε και το ξέρει. Σε κάθε γκολ που έβαζε νωρίτερα με αγκάλιαζε και έλεγε ότι είμαι ο καλύτερος προπονητής.

Μετά κατά τη γνώμη του έγινα ο χειρότερος προπονητής του κόσμου. Μέχρι σήμερα δεν είχα μιλήσει σε κανέναν γι΄αυτό, ούτε καν στον πρόεδρο Μάσιμο Μοράτι, διότι όσα συμβαίνουν στα αποδυτήρια είναι ιερά. Πολλά συμβαίνουν στα αποδυτήρια, αλλά πρέπει να μένουν εκεί. Σήμερα, μερικά χρόνια αργότερα, ο Κασάνο αποφάσισε να επιτεθεί στον άνθρωπο που έχει τη λιγότερη επιρροή στα ΜΜΕ σε σχέση με τους άλλους που αντιμετώπισε στην καριέρα του»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...