ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Αθήνα ο Δώνης, καθοριστική συνάντηση σήμερα με Νταμπίζα

Ο Γιώργος Δώνης θα συναντηθεί σήμερα με τον Νίκο Νταμπίζα και θα κριθούν πολλά σε ό, τι έχει να κάνει με το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από τον Έλληνα προπονητή.

Στην Αθήνα ο Δώνης, καθοριστική συνάντηση σήμερα με Νταμπίζα

Ο Γιώργος Δώνης βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης στην Αθήνα και η σημερινή μέρα μπορεί να είναι και η καθοριστική για το θέμα της ενδεχόμενης συνεργασίας του Ελληνα προπονητή με τον Παναθηναϊκό. Ο 48χρονος θα συναντηθεί με τον Νίκο Νταμπίζα και από το αποτέλεσμα των συζητήσεων θα εξαρτηθεί αν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» θα επιστρέψει στην ομάδα, με την οποία έχει ζήσει μεγάλες στιγμές στην καριέρα του ως παίκτης.

Στην πρόσφατη επαφή του Νταμπίζα με τον εκπρόσωπο του Δώνη, προέκυψε διαφωνία σχετικά με τη χρονική διάρκεια της συνεργασίας. Ο Ελληνας προπονητής θέλει ένα χρόνο, ενώ από τον Παναθηναϊκό του έχει προταθεί διετή ή τριετή συνεργασία. Επίσης, υπάρχει διαφωνία στο οικονομικό, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό το κομμάτι δεν μπορεί να αποτελέσει μεγάλο «αγκάθι» και οι δυο πλευρές μπορούν να βρουν τη «χρυσή τομή», αφού και ο Δώνης καταλαβαίνει πολύ καλά την κατάσταση.

Ο Ελληνας προπονητής παραμένει το φαβορί για τον πάγκο της ομάδας, αλλά τίποτα δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά πριν να γίνει το σημερινό ραντεβού. Εντός της ημέρας θα έχουμε και την κατάληξη της υπόθεσης, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ της οριστικοποίησης της συνεργασίας των δυο πλευρών και της έναρξης της εποχής Δώνη στον Παναθηναϊκό.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.439 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάντως, σε κάθε περίπτωση όλα δείχνουν ότι εντός της ημέρας θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις και εκτός σοβαρού απροόπτου ο Γιώργος Δώνης θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...