ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ψυχαγωγία

The Crew 2: Το νέο ανατρεπτικό game της Ubisoft

Αγώνες με αυτοκίνητα, με σκάφη, με μηχανές, με 4x4 και με ταχύπλοα.

The Crew 2: Το νέο ανατρεπτικό game της Ubisoft

Η σειρά The Crew κάνει εδώ και καιρό την εμφάνισή της στην αγορά των videogames και έχει καταφέρει να προσφέρει ιδιαίτερες εμπειρίες σε όσους την έχουν γνωρίσει. Το The Crew 2 έρχεται στις 29 Ιουνίου σε εκδόσεις για PC, PS4 και Xbox One και όπως φαίνεται θα έχουμε να κάνουμε με ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον game.

Ο τίτλος μάς ταξιδεύει για άλλη μια φορά σε ένα τεράστιο κόσμο και η ομάδα ανάπτυξης έχει δημιουργήσει το χάρτη της Αμερικής σε μια τεράστια κλίμακα. Ο παίκτης μπορεί να ταξιδέψει σε όλες τις Πολιτείες και να συναντήσει αρκετά γνωστά σημεία με αυτοκίνητα, αεροπλάνα, σκάφη, μηχανές, τζιπ και πάνω από 250 διαφορετικά οχήματα. Το παιχνίδι είναι ανοιχτού κόσμου, κάτι που σημαίνει πως ο παίκτης μπορεί να ταξιδέψει ανά πάσα χρονική στιγμή σε οποιοδήποτε σημείο.

Οι αγώνες είναι σκληροί και αυτό που καλείστε να κάνετε είναι να κερδίσετε followers, έτσι ώστε να αναδειχτείτε σε σταρ της χώρας. Αυτό επιτυγχάνεται με νίκες σε όλους τους διαθέσιμους αγώνες και τις δραστηριότητες. Το πιο ενδιαφέρον από όλα είναι ότι μπορείτε να κινηθείτε με όποιον τρόπο θέλετε και μάλιστα να αλλάξετε σε πραγματικό χρόνο ακόμη και τύπο οχήματος.

Σκεφτείτε δηλαδή να διασχίζεται τους αιθέρες και μόλις περάσετε πάνω από θαλάσσια περιοχή να μπορείτε να επιλέξετε τη συνέχεια του ταξιδιού σας με ένα ταχύπλοο.

Το παιχνίδι θα έχει τεράστια διάρκεια (πάνω από 60 ώρες) και μπορείτε να πάρετε μια γερή γεύση από τα όσα είδαμε σε ένας σχετικό ταξίδι στην Αυστρία, μέσα από τον παρακάτω player.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ