ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένει τον Παναθηναϊκό ο Δώνης – Καθυστερούν οι πράσινοι

Ο Ελληνας προπονητής δεν έχει καμία ενόχληση από τον Παναθηναϊκό μετά την τελευταία συζήτηση με τον Νίκο Νταμπίζα και περιμένει την απόφαση του «τριφυλλιού»

Περιμένει τον Παναθηναϊκό ο Δώνης – Καθυστερούν οι πράσινοι

Οι μέρες περνούν, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει χωρίς χρηματοδότη, αλλά και χωρίς προπονητή. Επί της ουσίας χωρίς σχεδιασμό, καθώς μόνο ο Νίκος Νταμπίζας έχει προσληφθεί και προσπαθεί από τη θέση του τεχνικού διευθυντή να δει την επόμενη μέρα, μέσα σε ένα κλίμα αβεβαιότητας και χωρίς κανείς να ξέρει ποια θα είναι η επόμενη μέρα στην ΠΑΕ.

Στην πρόσφατη συνάντηση που είχε ο Νταμπίζας με τον Γιώργο Δώνη, έγινε συζήτηση για διετή συνεργασία και, όπως σας είχαμε γράψει, απομένει η έγκριση του Γιάννη Αλαφούζου. Μέχρι και σήμερα δεν υπήρξε η παραμικρή πρόοδος στο όλο θέμα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ βρίσκεται στο εξωτερικό και ο Δώνης περιμένει να ειδοποιηθεί για το τι μέλλει γενέσθαι.

Ο Ελληνας προπονητής βρίσκεται στη Λάρισα και δεν έχει δεχθεί κλήση στο τηλέφωνό του από τον Νταμπίζα. Ο ίδιος περιμένει και παράλληλα εξετάζει προτάσεις από το εξωτερικό. Αν, μάλιστα, μέχρι το Σαββατοκύριακο δεν έχει δεχθεί τηλεφώνημα από το τριφύλλι, τότε θα κλείσει αλλού. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας περιμένει την απόφαση Αλαφούζου για να ενημερώσει τον Δώνη. Η καθυστέρηση, πάντως, είναι σίγουρο ότι μόνο καλό δεν κάνει στον Παναθηναϊκό που πρέπει να τρέξει πολλά θέματα για τη νέα χρονιά…

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.091 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.