ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ξεκαθαρίζει οριστικά για Δώνη

Kρίσιμο διήμερο για την υπόθεση Δώνη, η οποία θα τελειώσει (θετικά ή αρνητικά) αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ξεκαθαρίζει οριστικά για Δώνη

Οι επαφές του Νίκου Νταμπίζα με τον Γιώργο Δώνη έχουν ολοκληρωθεί εδώ και ημέρες, ωστόσο απομένει η τελική απάντηση του Γιάννη Αλαφούζου, για να φανεί αν ο Έλληνας τεχνικός θα αποτελέσει οριστικώς και αμετακλήτως τον νέο προπονητή του τριφυλλιού.

Ο Δώνης έχει θέσει ως καταληκτική ημέρα την Κυριακή και αν δεν λάβει κάποια απάντηση από τον «mr ΣΚΑΪ», τότε θα αναζητήσει αλλού την τύχη του και εν συνεπεία ο Παναθηναϊκός θα στραφεί σε άλλες λύσεις, με τον Γιάννη Πετράκη να φαντάζει ως το φαβορί για το τριφύλλι, σε περίπτωση που ναυαγήσει του Δώνη.

Ουσιαστικά, αυτό που θα πρέπει να εξασφαλίσει ο Γιάννης Αλαφούζος είναι το «ΟΚ» του Παϊρόζ, βάσει όσων συμφωνήθηκαν στο ραντεβού των δύο πλευρών στην Αθήνα, για λήψη κοινών αποφάσεων όσον αφορά το διάστημα που απαιτείται μέχρι την πραγματοποίηση οικονομικού ελέγχου στην ΠΑΕ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.118 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε κάθε περίπτωση, το Σάββατο και πιθανώς η Κυριακή θα αποτελέσουν τις κρισιμότερες ημέρες για την υπόθεση Δώνη, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί (θετικά ή αρνητικά) στο εν λόγω διάστημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...