ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πάνω από τα ανθρώπινα όρια: Αυτό είναι το πρόγραμμα του ΛεΜπρόν Τζέιμς (Pics)

O αθλητής που έχει καταπονηθεί περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, πάει για το 8ο θαύμα: να πάρει «μόνος» του το φετινό τίτλο.

Πάνω από τα ανθρώπινα όρια: Αυτό είναι το πρόγραμμα του ΛεΜπρόν Τζέιμς (Pics)

Μάης του 2010, ημιτελικοί των play-off του NBA στη ανατολική περιφέρεια. Στα 25 του ο Λεμπρόν Τζέιμς παίζει το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του και το Κλίβελαντ μοιάζει πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Προέρχεται από την 9η καλύτερη σεζόν οποιουδήποτε παίκτη στην ιστορία του NBA. Τις οχτώ προηγούμενες τις έχουν μοιραστεί μόνο δύο. Τα ονόματά τους… Μάικλ και Γουίλτ.

Η σειρά με τη Βοστώνη είναι στο 2-2 και ως κάτοχοι του καλύτερου ρεκόρ στη regular season, οι Καβς έχουν το πλεονέκτημα έδρας. Ο Λεμπρόν έχει 29,7 πόντους μ.ο. τόσο στην κανονική περίοδο, όσο και στα τέσσερα πρώτα ματς των ημιτελικών.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.134 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...