ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα είπαν κι έφαγαν μαζί Αλαφούζος – Παϊρότζ, καμία εξέλιξη για Δώνη

Σε καλό κλίμα το νέο τετ-α-τετ μεταξύ Αλαφούζου και Πιενγκμπονσάντ, αύριο θα κριθεί οριστικά η υπόθεση του Δώνη.

Τα είπαν κι έφαγαν μαζί Αλαφούζος - Παϊρότζ, καμία εξέλιξη για Δώνη

Ο Γιάννης Αλαφούζος, συναντήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου με τον Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ και τον γιο του επιχειρηματία, συνομιλώντας και γευματίζοντας μαζί σε εστιατόριο της Αθήνα, δείγμα του καλού κλίματος που επικράτησε στη νέα μεταξύ τους επαφή.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας ανέλυσε το πλάνο του για την επόμενη ημέρα του συλλόγου, «πιάνοντας» θέματα όπως τα διοικητικά, η στελέχωση της ομάδας αλλά και περί αγωνιστικών, κάτι που φανερώνει ότι η υπόθεση για την αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ μπαίνει στην τελική της ευθεία, με τα αποτελέσματα να γίνονται γνωστά στο άμεσο μέλλον.

Το θέμα που δεν φάνηκε να προχωρά ήταν εκείνο του προσώπου που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στον «πράσινο» πάγκο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.391 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ουσιαστικά, ο Ταϊλανδός… μετέθεσε τις όποιες εξελίξεις για τον Δώνη στο αυριανό ραντεβού που θα έχει με τον Νίκο Νταμπίζα, εκεί όπου αναμένεται να κριθούν όλα. Από τη μια μεριά, ο Ταϊλανδός δεν ακυρώνει την επιλογή Δώνη, ωστόσο φαίνεται να έχει δεύτερες σκέψεις, ενώ από την άλλη, ο Έλληνας τεχνικός δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει για πολύ ακόμη τους «πράσινους» θέτοντας διορία μέχρι τη Δευτέρα, καθώς έχει κι άλλες προτάσεις στα χέρια του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.