ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αιφνίδιος θάνατος 38χρονου οπαδού του Παναθηναϊκού στο Βόλο

Θρήνος στον Βόλο για τον άτυχο 38χρονο φίλο του Παναθηναϊκού που έχασε τη ζωή του.

Αιφνίδιος θάνατος 38χρονου οπαδού του Παναθηναϊκού στο Βόλο

Ο άτυχος άνδρας από τον Βόλο, ηλικίας 38 ετών, βρέθηκε το πρωί νεκρός στο σπίτι του, με φιλικό του πρόσωπο να καλεί το ΕΚΑΒ για βοήθεια, δίχως ωστόσο να αποφευχθεί το μοιραίο, καθώς τα μέλη του ασθενοφόρου διαπίστωσαν ότι ο ίδιος είχε εκπνεύσει.

Η είδηση του θανάτου του 38χρονου Γιώργου προκάλεσε απέραντη θλίψη στην κοινωνία της πόλης και στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, καθώς ο εκλιπών βρισκόταν κοντά στην αγαπημένη του ομάδα, όντας μέλος του συνδέσμου.

«Ολη η ζωή σου ήταν ο Παναθηναϊκός και η Θύρα 13. Πάντα μάγκας και παντελονάτος, από μικρός στις εκδρομές και στον σύνδεσμο… Καλό ταξίδι Γιωργάρα Τσόμπι 13. Υ.Γ. Με το τρένο να πάμε να δούμε την αρρώστια μας», ανέφερε η ανάρτηση του Volos Club Gate 13 για τον άτυχο άνδρα.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.054 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.