ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Πασκουάλ: «Παίξαμε φρικτά – Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά για τη διαιτησία»

Τι είπε ο Τσάβι Πασκουάλ στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Το σχόλιο του Καταλανού για την εμφάνιση της ομάδας αλλά και τις διαμαρτυρίες που υπήρξαν από πλευράς ΟΣΦΠ για τη διαιτησία.

Πασκουάλ: «Παίξαμε φρικτά - Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά για τη διαιτησία»

Αναλυτικά:

Είναι ένα παιχνίδι με δύο πρόσωπα, είχαμε τον έλεγχο, κάναμε αυτό που πρέπει στα πρώτα 12 λεπτά. Στα υπόλοιπα λεπτά παίξαμε φριχτά, δεν μπορούμε να παίξουμε χειρότερα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο κάναμε πέντε λάθη, είχαμε βεβιασμένες ενέργειες, σουτ, με κακές προϋποθέσεις. Όταν επιστρέψαμε επιθετικά κάναμε κακές επιλογές, το ένα λάθος πίσω από το άλλο. Στο τελευταίο κομμάτι κάναμε λάθη και στην άμυνα  λόγω απογοήτευσης. Χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν αξίζαμε να κερδίσουμε. 

Το σκορ είναι απλά στο 1-0. Δεν ήμασταν όπως έπρεπε, σαν άλλη ομάδα, παίξαμε με άλλο τρόπο. Είναι μία σειρά πλέι οφ. Όταν υπάρχει μία συγκεκριμένη γραμμή στην διαιτησία και τα πράγματα εξακολουθούν να έχουν την ίδια πορεία μοιάζει ότι δεν τρέχει τίποτα. Σκοράρουμε πολλούς πόντους στους αιφνιδιασμούς, σήμερα 5 σε 16 προσπάθειες, δεν είναι συνηθισμένο για εμάς. Από ένα σημείο και μετά χάσαμε τον έλεγχο, ως γηπεδούχοι είχαμε μεγάλη πίεση και όχι ηρεμία. Όταν πέρασε μπροστά ο Ολυμπιακός στο 60-70% του ματς αμυνόμασταν«.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 49.724 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την αναφορά στην διαιτησία: «Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Στην αρχή είχαν παράπονο για τους διαιτητές ώστε να είναι από την Euroleague, μετά παράπονα ενώ ήταν μπροστά στο σκορ. Δεν είναι σοβαρές καταστάσεις αυτές»

Για τον Καλάθη, τον Τζέιμς και τον κόσμο που έφυγε: «Χάσαμε εμείς το παιχνίδι, ξεκάθαρα δεν είχαμε τον έλεγχο. Δεν ήταν μόνο ο Καλάθης κακός, αλλά πολλοί παίκτες δεν ήταν σε καλή ημέρα. Το ότι έφυγε ο κόσμος είναι δικό μας σφάλμα. Στα δύο χρόνια εδώ είναι το χειρότερό μας παιχνίδι. Είμαι ο μέγιστος υπεύθυνος, αρκετοί παίκτες έπαιξαν κάτω από τις ικανότητες. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος από εμάς, έτρεξε όταν έπρεπε είχε αυτοπεποίθηση, είναι απλά το 1-0, έχει πολύ μέλλον μπροστά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.