ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με τα γκολ στην Ισπανία

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr.

Στοίχημα: Με τα γκολ στην Ισπανία

Κυριακή (03/06) σήμερα, το κουπόνι συνεχίζει να κινείται σε Σκανδιναβικούς και Λατινοαμερικάνικους ρυθμούς, ενώ έχουν ξεκινήσει και τα φιλικά προετοιμασίας των Εθνικών ομάδων εν όψει Μουντιάλ. Εμείς έχουμε ξεχωρίσει τρεις επιλογές από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της ημέρας και μια από αυτό του μπάσκετ. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να μάθετε τα πάντα γύρω από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως είναι η Winmasters.

“Χαλαρές” άμυνες στο φιλικό

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από το φιλικό προετοιμασίας ανάμεσα σε Ισπανία κι Ελβετία. Αμφότερες έχουν πάρει την πρόκριση για την τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας και ήδη έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για το μεγάλο αυτό γεγονός. Οι Ισπανοί σαφώς κι έχουν μεγαλύτερες βλέψεις για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, ωστόσο και η Ελβετοί έχουν φτιάξει ένα πολύ αξιόλογο σύνολο, ικανό να παλέψει απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Στη μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση περιμένουμε γκολ και θέαμα μιας και δεν υπάρχει κίνητρο, ενώ δεν αποκλείεται οι δυο προπονητές να κάνουν δοκιμές σε πρόσωπα και σχηματισμούς, κάτι που θα βοηθήσει το “ανοιχτό” παιχνίδι. Το Over 2,5 προσφέρεται σε απόδοση 2.00 και θα το “τιμήσουμε”.

Αμφίσκορο στο ντέρμπι κορυφής

Συνεχίζουμε με Β’ Σουηδίας και το παιχνίδι ανάμεσα σε Έργκριτε και Φάλκενμπεργκ. Οι δυο ομάδες έχουν ξεκινήσει δυναμικά τις φετινές τους υποχρεώσεις, καθώς μετά το πέρας των 10 πρώτων αγωνιστικών, η Φάλκενμπεργκ βρίσκεται στην κορυφή με 23 βαθμούς, ενώ η Έργκριτε ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής έχοντας 22 βαθμούς. Αμφότερες σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία έχοντας τις δυο καλύτερες γραμμές κρούσης της λίγκας, στη μεταξύ τους κόντρα δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό και το Goal/Goal σε απόδοση 1.80 φαντάζει ως μια εξαιρετική επιλογή, την οποία και θα κρατήσουμε.

“Σφιχτό” παιχνίδι στην Ιταλία

Συνεχίζουμε με τα μπαράζ ανόδου της Β’ Ιταλίας και την αναμέτρηση Τσιταντέλα – Μπάρι. Οι δυο ομάδες έδειξαν να είναι πολύ κοντά βάσει δυναμικής καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν, καθώς η Τσιταντέλα τερμάτισε στην 6η θέση με 66 βαθμούς, ενώ η Μπάρι τερμάτισε στην 7η θέση με 65 βαθμούς. Σήμερα κοντράρονται σε μονό ματς για να βρεθούν στην επόμενη φάση των μπαράζ κι αμφότερες αναμένεται να παρουσιαστούν πολύ προσεκτικές, δίνοντας μεγάλη βάση στα αμυντικά τους καθήκοντα. Περιμένουμε ένα παιχνίδι όπου θα επικρατήσουν το πάθος και η δύναμη, παρά το θέαμα και τα γκολ, έτσι επιλογή μας θα αποτελέσει το No Goal σε απόδοση 1.90.

Υψηλό σκορ στο ΟΑΚΑ

Ολοκληρώνουμε με το ντέρμπι των δυο “αιωνίων” στο μπάσκετ και την πρώτη αναμέτρηση της σειράς των τελικών. Αξίζει ποντάρισμα στο Over 146.5 που ναι μεν δεν ξεπεράστηκε σε καμία από τις τέσσερις αναμετρήσεις του ζεύγους μέχρι στιγμής, όμως ο Ολυμπιακός έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει άμυνα, με εξαίρεση ελάχιστα παιχνίδια, και ο Παναθηναϊκός είναι αφηνιασμένος επιθετικά εδώ και πολύ καιρό. Στα τελευταία 10 παιχνίδια του Παναθηναϊκού το σκορ ξεπέρασε τους 146 πόντους, στα τελευταία 10 παιχνίδια του Ολυμπιακού το σκορ ξεπέρασε τους 146 πόντους στα 8 με το 72-72 με Ζαλγκίρις και το 56-89 με Προμηθέα να είναι τα δύο εκτός του μοτίβου. Οι συνθήκες ευνοούν το Over 146.5 σε απόδοση 1.91 και θα αποτελέσει την τελευταία μας επιλογή.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE