ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Εξαλλος ο Γιαννακόπουλος – Πρόστιμο αν χαθεί το πρωτάθλημα

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι εξοργισμένος με την εικόνα της ομάδας στον χθεσινό τελικό με τον Ολυμπιακό.

Εξαλλος ο Γιαννακόπουλος - Πρόστιμο αν χαθεί το πρωτάθλημα

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχει εκνευριστεί με την ήττα. Άλλωστε, οι νίκες και οι ήττες είναι μέρος του παιχνιδιού και χθες ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, παίρνοντας δίκαια το ροζ φύλλο αγώνα. Αυτό που έχει εξοργίσει τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ είναι η απογοητευτική εμφάνιση για τρία δεκάλεπτα σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι ο κ. Γιαννακόπουλος αποχώρησε από το ΟΑΚΑ στο ημίχρονο.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ καθώς αποφάσισε να επιβληθεί πρόστιμο ενός μισθού σε όλη την ομάδα, το οποίο θα ισχύσει σε περίπτωση που δεν κατακτηθεί το πρωτάθλημα. Προφανώς αν οι «πράσινοι» γυρίσουν τη σειρά που βρίσκεται στο 0-1 η απόφαση αυτή θα ακυρωθεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.