ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πλήθος παιδιών στους αγώνες Στίβου του ΠΑΟ στα Σπάτα!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Ιουνίου, ο αγώνας Ακαδημιών Στίβου του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου στις εγκαταστάσεις του δημοτικού γηπέδου Σπάτων "Δημήτρης Δημητρίου".

Πλήθος παιδιών στους αγώνες Στίβου του ΠΑΟ στα Σπάτα!

Ο διοργανωτής Παναθηναϊκός Α.Ο., υποδέχθηκε τους προπονητές και τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες των συλλόγων Deree College, Γ.Α.Σ Ιλισσός, Γ.Τζομπανάκη, Μεσόγειος Ραφήνα και των Ανεξάρτητων Αθλητών Σπάτων.

Περίπου 160 παιδιά πήραν θέση και αγωνίστηκαν στο μήκος, στο παιδικό ακόντιο vortex, σε αγώνες ταχύτητος 50 και 60 μέτρων, καθώς και στα 300 και 600 μέτρα!

Οι γονείς τους είχαν πάρει θέση στις κερκίδες του σταδίου και απολάμβαναν τα αθλήματα και τις προσπάθειες των παιδιών τους, ενώ τα αγωνίσματα των 50 και 60 μέτρων συγκέντρωσαν τα περισσότερα χειροκροτήματα και επευφημίες από την κερκίδα! Μεγάλο σασπένς είχαν επίσης και οι αγώνες των 300 και 600 μέτρων!

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.178 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά το τέλος των αγώνων, όλα τα παιδάκια συγκεντρώθηκαν κατά συλλόγους για να παραλάβουν τα αναμνηστικά τους μετάλλια για τη συμμετοχή τους στους αγώνες, ανεξαρτήτως επίδοσης και κατάταξης. Η αξία της συμμετοχής και του ευ αγωνίζεσθαι, είναι πολύ σημαντικότερη από οποιοδήποτε βάθρο και επίδοση.

Το τμήμα Στίβου του Ομίλου ευχαριστεί όλους τους προπονητές που βοήθησαν ώστε να εκτελεστούν όλα τα αγωνίσματα στον χρόνο που έπρεπε και να κυλήσουν όλα εντός χρονοδιαγράμματος.

Επίσης ευχαριστίες στον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Σπάτων, για την ευγενική παραχώρηση του γηπέδου!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.