ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σαν σήμερα, 22 χρόνια πριν: ο Γιώργος Δώνης γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής

Ο Γιώργος Δώνης είναι έτοιμος να υπογράψει στον Παναθηναϊκό και να επιστρέψει στην ομάδα την οποία αγάπησε. Ακριβώς 22 χρόνια νωρίτερα, τέτοια μέρα, γινόταν ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής και ο πρώτος που θα αγωνιζόταν στην Πρέμιερ Λιγκ.

Σαν σήμερα, 22 χρόνια πριν: ο Γιώργος Δώνης γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής

Τέτοιες μέρες ήταν, αρχές καλοκαιριού του 1996, όταν η Μπλάκμπερν είχε πλέον προχωρήσει την υπόθεση απόκτησης του Δώνη. Σαν σήμερα, 5 Ιουνίου, ο Δώνης υπογράφει στους Βρετανούς και γράφει ιστορία.

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.