ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Απίστευτο τρολάρισμα: Στο… εξώφυλλο του NBA 2K19 ο Σμιθ (pic)

Μια διαφορετική version του NBA 2K19 έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, με τον Τζέι Αρ Σμιθ να παίρνει τη θέση του Λεμπρόν Τζέιμς!

Απίστευτο τρολάρισμα: Στο... εξώφυλλο του NBA 2K19 ο Σμιθ (pic)

Μετά το τεράστιο λάθος του Τζέι Αρ Σμιθ στο Game 1 των τελικών του ΝΒΑ, το «Bleacher Report» θέλησε να τρολάρει τον Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ, βάζοντας το πρόσωπό του στο νέο εξώφυλλο του δημοφιλούς παιχνιδιού. Μάλιστα, γράφει: «Ήξερα πως είναι ισόπαλο το παιχνίδι».

Δείτε το στο sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...