ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Ο Δώνης, ο… τόμος τακτικής και η πώρωση για δουλειά

Ο Βασίλης Μοιρώτσος παρουσιάζει μέσα από το blog του πέντε βασικά πράγματα του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού.

Ο Δώνης, ο… τόμος τακτικής και η πώρωση για δουλειά

Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Πήρε τον κατάλληλο άνθρωπο για την κατάλληλη θέση. Έναν προπονητή που αγαπάει την ομάδα, αλλά πάνω απ’ όλα έναν προπονητή που θα φέρει αυτό ακριβώς που χρειάζεται η ομάδα. Δουλειά. Πολλή δουλειά και προσεκτική.

Ο Γιώργος Δώνης είναι «άρρωστος» με τη δουλειά του. Είναι φανατικός οπαδός της προπονητικής. Καθόλου τυχαία, θεωρείται ένας από τους πιο… πλούσιους (αν όχι ο πιο πλούσιος) Έλληνες προπονητές, υπογράφοντας μεγάλα συμβόλαια και φέρνοντας επιτυχίες όπου κι αν πήγε.

Επιτυχίες που ήρθαν μέσα από δουλειά και δουλειά που έκανε… νυχθημερόν. Κάποτε, όταν ακόμα βρισκόταν στον Ατρόμητο, είχε εμφανίσει ένα βιβλίο τακτικής το οποίο το έβλεπες και έλεγες πως δεν… τελειώνει ποτέ. Ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να μελετάει, να παρακολουθεί, να μαθαίνει, να δοκιμάζει.

Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός
Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός 830 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στα 49 του χρόνια, πλέον, είναι ένας προπονητής που στα χέρια του η κάθε ομάδα θα παίζει το ποδόσφαιρο που εκείνος πρεσβεύει. Ένα ποδόσφαιρο με πολύ passing game, με τρεξίματα, με πρεσάρισμα ψηλά, με αυτοματισμούς και με κατοχή μπάλας.

Αυτό είναι και το μυστικό του: η κατοχή που κάνουν οι ομάδες τους. Ο τρόπος που προσπαθούν να ελέγξουν το παιχνίδι. Η υπομονή που θα τους φέρει τη σωστή ανάπτυξη και τον τρόπο για να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή.

Ο Δώνης έχει δύσκολο δρόμο μπροστά του και αρκετά βαρύ φορτίο, όμως έχει μάθει να λειτουργεί στα δύσκολα. Με όπλο του τη δουλειά του και την τρέλα του γι’ αυτό που κάνει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...