ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Σκέφτεται να πάει στο ΣΕΦ ο Γιαννακόπουλος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι δίπλα στην ομάδα και είναι πιθανό να δώσει το "παρών" στον αυριανό δεύτερο κρίσιμο τελικό με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ.

Σκέφτεται να πάει στο ΣΕΦ ο Γιαννακόπουλος

Οι στιγμές είναι κρίσιμες και ο ηγέτης της μπασκετικής ομάδας του Παναθηναϊκού το ξέρει πολύ καλά. Μπορεί, προχθές, σε μια προσπάθειά του να… ξυπνήσει τους παίκτες, να έριξε “γκάζια” στην προπόνηση, αλλά είναι δίπλα τους και το αποδεικνύει με κάθε τρόπο.

Είναι πιθανό ο κ. Γιαννακόπουλος να βρεθεί αύριο στο ΣΕΦ και να ηγηθεί της αποστολής του “τριφυλλιού” στο φαληρικό γήπεδο, όπως έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ αναμένεται να ζήσει από κοντά τις προσπάθειες του εξάστερου για σπάσιμο της έδρας και ισοφάριση της σειράς των τελικών σε 1-1. Μάλιστα, σε σημερινή του ανάρτηση στο instagram, μετά και την διαδικτυακή επίθεση από οπαδούς του ΟΣΦΠ, αναφέρεται σε αυτό το ενδεχόμενο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.