ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Advertising

Το απόλυτο ενθύμιο των Μουντιάλ – Κέρδισε 5 συμπληρωμένα άλμπουμ Panini από το panathinaikos24.gr!

Πάρε μέρος στην κλήρωση του panathinaikos24.gr για 5 συμπληρωμένα άλμπουμ Panini για το Μουντιάλ του 2018.

Το απόλυτο ενθύμιο των Μουντιάλ – Κέρδισε 5 συμπληρωμένα άλμπουμ Panini από το panathinaikos24.gr!

Η στιγμή για τη σέντρα στο παγκόσμιο κύπελλο της Μόσχας πλησιάζει. Στις 14 Ιουνίου όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης θα χορεύει σε… ρυθμούς Μουντιάλ και οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι θα ζουν το απόλυτο όνειρο. Μουντιάλ χωρίς άλμπουμ Panini, δε γίνεται!

Πρόκειται για τη συνήθεια που έγινε λατρεία. Το απόλυτο ενθύμιο για τα παγκόσμια κύπελλα είναι το άλμπουμ της κορυφαίας εταιρείας και μάλιστα συμπληρωμένο! Το panathinaikos24.gr σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε 5 τέτοια! Δεν χωρά αμφιβολία πως ένα από τα πιο θρυλικά αναμνηστικά των Παγκοσμίων Κυπέλλων είναι οι αυθεντικές συλλογές της Panini. Τα stickers με τα πορτραίτα των ποδοσφαιριστών και τα εμβλήματα των ομάδων του Μουντιάλ γοητεύουν κάθε μικρό και μεγαλύτερο παιδί που λατρεύει την μπάλα.

Αλλά πόσο καλά πιστεύεις πως γνωρίζεις την ιστορία τους; Η Panini ιδρύθηκε το 1961 στην Μόντενα της Ιταλίας από τους Benito και Giuseppe Panini, που εργαζόντουσαν στην υπηρεσία διανομής μιας τοπικής εφημερίδας. Κυκλοφόρησε την πρώτη της συλλογή με αυτοκόλλητα το 1961 (Italian Football 1961), ενώ το ντεμπούτο της στα Παγκόσμια Κύπελλα έγινε με τη συλλογή για το Μουντιάλ του Μεξικού, το 1970. Αυτό όμως που κάνει τις συλλογές των Παγκοσμίων Κυπέλλων πραγματικά ξεχωριστές είναι πως το ίδιο το γεγονός είναι πάρα πολύ σημαντικό και έτσι όλοι θέλουν να κρατήσουν ένα κομμάτι του, ένα ενθύμιό του. Τα αυτοκόλλητα των συλλογών είναι ένα κομμάτι ποδοσφαιρικής κουλτούρας και πολιτισμού.

Είναι μια παράδοση: οι μπαμπάδες πολύ συχνά κάθονται και συμπληρώνουν τα άλμπουμ μαζί με τα παιδιά τους, όπως έκαναν και οι ίδιοι μαζί με τους δικούς τους πατεράδες κάποτε.

Η Panini είναι η μόνη εταιρεία που παρουσιάζει την αυθεντική συλλογή των Παγκοσμίων Κυπέλλων και πάνω από 1.000 άτομα εργάζονται πυρετωδώς κάθε φορά για να μπορείς κι εσύ να κρατάς στα χέρια σου ένα ατόφιο κομμάτι της ιστορίας του ποδοσφαίρου και της μεγαλύτερης παγκόσμιας ποδοσφαιρικής γιορτής. Panini: Ένα όνομα, μια ιστορία. Μία λέξη άρρηκτα συνδεδεμένη με όλες τις σπουδαίες διοργανώσεις, κυρίως με το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Για όλους εσάς που ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε ένα συμπληρωμένο άλμπουμ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, η Panini προσφέρει 5 επίσημες συλλογές με τα αυτοκόλλητα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Fifa 2018!

H διαδικασία: Κάνετε like & tag έναν φίλο σας στην «καρφιτσωμένη» ανάρτηση του site στο Facebook και περιμένετε τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, όταν θα ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός, προκειμένου να μάθετε αν ανήκετε στους τυχερούς.

Καλή επιτυχία σε όλους!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE