ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εδώ θα δείτε το αποψινό ντέρμπι στο ΣΕΦ

Στο Φάληρο με στόχο το break ο Παναθηναϊκός.

Εδώ θα δείτε το αποψινό ντέρμπι στο ΣΕΦ

Ο Παναθηναϊκός θέλει να απαντήσει στη νίκη του Ολυμπιακού στον πρώτο τελικό του ΟΑΚΑ, πραγματοποιώντας break στο ΣΕΦ, ούτως ώστε να φέρει εκ νέου τη σειρά στα μέτρα του και το πλεονέκτημα στα χέρια του.

Το τζάμπολ του αποψινού, δεύτερου τελικού, έχει οριστεί για τις 19:00, με το Cosmote Sports 4 να καλύπτει την αναμέτρηση.

Όσοι δεν έχετε πρόσβαση στο συνδρομητικό δίκτυο μπορείτε να συντονιστείτε στο LIVE του Panathinaikos24.gr, για να μαθαίνετε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του μεγάλου ματς.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 41.384 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...