ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μάνατζερ Κάτσε: «Δεν είμαστε μακριά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό»

Ο εκπρόσωπος του Αλβανού μέσου επιβεβαίωσε ότι το τριφύλλι βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Κάτσε και πως η μεταξύ τους συμφωνία είναι αρκετά κοντά.

Μάνατζερ Κάτσε: «Δεν είμαστε μακριά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό»

Ο μάνατζερ του Εργκούς Κάτσε, Νίκος Καγιούλης, μίλησε στο Radio Metropolis για τις προθέσεις του πελάτη του, τονίζοντας πως συνεχίζονται, μεταξύ άλλων, οι επαφές με τον Παναθηναϊκό για την ανανέωση του δανεισμού του 24χρονου μέσου, ενώ ξεκαθάρισε πως υπάρχει και η προοπτική του εξωτερικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καγιούλη στο Metropolis:

Για τον Έργκους Κάτσε, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό: «Φαίνεται ότι δεν θα έχει τις ευκαιρίες που πρέπει στον ΠΑΟΚ και για αυτό θα βρούμε άλλες λύσεις για να μπορέσει να αγωνίζεται και να βελτιωθεί. Θα κοιτάξουμε όλες τις εναλλακτικές και θα βγει η τελική απόφαση. Τον πρώτο λόγο τον έχει ο ΠΑΟΚ αλλά από εκεί και μετά θα δούμε ποια είναι η καλύτερη επιλογή και για τον ΠΑΟΚ αλλά και για τον ίδιο τον παίκτη. Η σκέψη μας δεν είναι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για το εξωτερικό».

Για τις πιθανότητες συμφωνίας με Παναθηναϊκό:  «Με βάση τα προβλήματα που έχει ο Παναθηναϊκός σε πρώτο πλάνο είναι η συνέχιση του δανεισμού και θα υπάρξει και οψιόν αγοράς από τον Παναθηναϊκό. Με μια καλή θέληση θα βρεθεί μια λύση που να ικανοποιεί τις δυο ομάδες. Δεν είμαστε μακριά. Πιστεύω ότι τις επόμενες μέρες κάπου θα καταλήξουμε».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.059 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ρόλο του Δώνη: «Είναι ένας προπονητής που τον ανακάλυψε και τον βοήθησε στα πρώτα του βήματα. Δεν είναι ο μοναδικός κρίκος όμως στην ομάδα. Ο Κάτσε ήρθε στην ομάδα, πήγε καλά, δέθηκε με την ομάδα και ένας λόγος παραπάνω για να παραμείνει είναι η παρουσία του Δώνη».

Για τις προτάσεις από το εξωτερικό: «Τον θέλουν σε πρωταθλήματα Γερμανίας και Ισπανίας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...