ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Πασκουάλ: “Χαρούμενοι για τη νίκη, γι αυτό δεν έπαιξε ο Παππάς”

Ολα όσα δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, στο ΣΕΦ.

Πασκουάλ:

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καταλανός:

«Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Ήταν ένα τυπικό παιχνίδι για τους τελικούς των πλέι οφ. Βήμα-βήμα, αρχίσαμε να βρίσκουμε τον ρυθμό μας. Στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε σπουδαία άμυνα κι έτσι καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Στη συνέχεια, απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων:

Για το ποια ήταν η μεγάλη αλλαγή στην εικόνα της ομάδας του σε σχέση με το Game 1: «Είμαστε στα πλέι οφ και κάθε ματς είναι διαφορετικό. Σε όλη τη σεζόν, παίξαμε εξαιρετικά κι αυτός ήταν ο λόγος που ήμασταν αήττητοι μέχρι την Κυριακή. Σε εκείνο το ματς, παίξαμε απαίσια. Δεν ήταν έκπληξη το πώς παίξαμε σήμερα, αλλά το πώς παίξαμε την Κυριακή. Αυτό που ξεχωρίζει τις καλές από τις σπουδαίες ομάδες είναι το πώς αντιδρούν σε καταστάσεις σαν αυτή».

Για το γεγονός πως η ομάδα του έχει τέσσερις σερί νίκες στο ΣΕΦ: «Δεν έχω να πω κάτι. Προσπαθούμε να νικάμε σε κάθε ματς. Είναι δύσκολο να το κάνεις, αλλά όταν έχεις σπουδαία ομάδα, μπορείς να τα καταφέρεις».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.475 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν το μεγάλο όπλο του Παναθηναϊκού ήταν το γεγονός πως πολλοί παίκτες συνεισέφεραν επιθετικά: «Φυσικά, είναι σημαντικό να βοηθούν όλοι οι παίκτες όσο το δυνατόν περισσότερο. Με δύο παίκτες, είναι αδύνατον να κερδίσεις τέτοιο ματς. Το πιο σημαντικό είναι να νικάς και σήμερα τα καταφέραμε. Τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε για το ματς της Κυριακής που θα είναι διαφορετικό για τις δυο ομάδες. Θα πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας και να παίξουμε έξυπνα».

Για το γεγονός ότι ο Νίκος Παππάς δεν αγωνίστηκε: «Ήταν απόφαση τακτικής. Θέλαμε να παίξουμε με διαφορετικό τρόπο. Παίξαμε με ψηλά σχήματα, ήταν θέμα τακτικής και τίποτα παραπάνω. Σε ματς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, αυτός που δεν παίζει είναι πάντα πρωταγωνιστής».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...