ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΕ για Γιαννακόπουλο: «500.000 ευρώ δίνουμε για την Λεωφόρο»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της επεσήμανε ότι η ΠΑΕ δίνει 500.000 ευρώ στον Ερασιτέχνη για να χρησιμοποιεί το γήπεδο της Λεωφόρου και όχι 50.000.

ΠΑΕ για Γιαννακόπουλο: «500.000 ευρώ δίνουμε για την Λεωφόρο»

Η «πράσινη» ΠΑΕ τοποθετήθηκε για τις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σχετικά με το ποσό που καταβάλλει ετησίως το ποδοσφαιρικό τμήμα στον Ερασιτέχνη, τονίζοντας πως ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού δεν έχει ενημερωθεί σωστά, καθώς το εν λόγω ποσό είναι 500.000 ευρώ, αντί για 50.000.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Οι άνθρωποι που ενημέρωσαν το κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο αναφορικά με το ποσό που καταβάλει ετησίως η ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη για να χρησιμοποιεί το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον ενημέρωσαν λανθασμένα. Στην ομιλία του στις εκλογές του Ερασιτέχνη υποστήριξε ότι το ποσό που καταβάλει η ΠΑΕ ανέρχεται στα 50.000 ευρώ ετησίως. Η πραγματικότητα είναι ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει μισθώσει το χώρο από το 2013 και καταβάλει ετησίως στον Ερασιτέχνη περισσότερα από 500.000 ευρω για να χρησιμοποιεί το γήπεδο της Λεωφόρου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...