ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Μήτογλου: «Θα πολεμήσουμε σκληρά για το 2-1»

Ο νεαρός φόργουορντ αναφέρθηκε στο διπλό στο ΣΕΦ αλλά και το πως θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να προσεγγίσει τη σειρά.

Μήτογλου: «Θα πολεμήσουμε σκληρά για το 2-1»

Αναλυτικά το blog του Ντίνου Μήτογλου:

«Μετά από την κακή μας εμφάνιση στον πρώτο τελικό, καταφέραμε να αντιδράσουμε στο δεύτερο ματς στο ΣΕΦ και να επανακτήσουμε το πλεονέκτημα έδρας. Σε αυτά τα πρώτα δύο παιχνίδια φάνηκε ξεκάθαρα πως οι έδρες στη συγκεκριμένη σειρά δεν παίζουν κάποιον σημαντικό ρόλο. Το ζητούμενο για εμάς στη συνέχεια της τελικής φάσης είναι να παίξουμε με τη συγκέντρωση που είχαμε στον αγώνα του ΣΕΦ και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Καθοριστική για την εξέλιξη του ματς ήταν η άμυνά μας στο τρίτο δεκάλεπτο όπου δεχθήκαμε μόλις εφτά πόντους.

Τώρα, πλέον, στο μυαλό μας είναι μόνο η αναμέτρηση της Κυριακής (10/06), όπου με τη βοήθεια του κόσμου μας θα πρέπει να πολεμήσουμε σκληρά για το 2-1. Αντιλαμβανόμαστε πως αυτό που συνέβη στον πρώτο τελικό δεν θα πρέπει να επαναληφθεί. Είναι βέβαιο πως μετά την ήττα του στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός θα αντιδράσει, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μια σκληρή μάχη, την οποία πρέπει να κερδίσουμε. Απαιτείται υπομονή και συγκέντρωση απ’ όλους μας προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας. Κωνσταντίνος Μήτογλου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.