ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ-ΧΑΔΙ

Παναθηναϊκός για την απόφαση του αθλητικού δικαστή: «Αντάξια του πρωταθλήματος η αθλητική δικαιοσύνη»

Στο πράσινο στρατόπεδο δεν άφησαν ασχολίαστη την ποινή-χάδι του αθλητικού δικαστή για όσα συνέβησαν στον δεύτερο τελικό.

Παναθηναϊκός για την απόφαση του αθλητικού δικαστή: «Αντάξια του πρωταθλήματος η αθλητική δικαιοσύνη»

Όπως έγινε γνωστό πριν λίγες ώρες ο Ολυμπιακός απαλλάχθηκε από τον αθλητικό δικαστή για όσα έγιναν μετά το τέλος του τελικού. Την ίδια στιγμή το μόνο που έγινε απλά είναι να επιβληθεί ένα πρόστιμο στον ΟΣΦΠ.

Στον Παναθηναϊκό σχολίαζαν με ειρωνικό τρόπο λέγοντας: «Αντάξια του πρωταθλήματος που έχουμε και η Αθλητική μας Δικαιοσύνη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...