ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πράσινο… σκάουτινγκ για την προετοιμασία

Η οριστική απόφαση θα παρθεί στο άμεσο μέλλον...

Πράσινο... σκάουτινγκ για την προετοιμασία

Μπορεί η υπόθεση της πρόσληψης του Γιώργου Δώνη να μην έχει ολοκληρωθεί και τυπικά, καθώς βρισκόμαστε σε αναμονή υπογραφών (πιθανότατα μέσα στο Σαββατοκύριακο), όμως οι άμεσοι συνεργάτες του Έλληνα τεχνικού έχουν πιάσει ήδη δουλειά.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», στο άμεσο μέλλον θα αποφασιστεί το κέντρο στο οποίο θα πραγματοποιηθεί το βασικό σκέλος της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν, με την Ολλανδία να είναι το φαβορί, αλλά την Ιταλία και τη Σλοβενία να βρίσκονται επίσης στο «κάδρο».

Οι δύο συνεργάτες του Δώνη, Μένταν και Αγγελίνας, αναμένεται να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις που προκρίνονται από τις τρεις χώρες, ώστε να παρθεί η τελική απόφαση.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.367 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.