ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συμφωνία Κάτσε – Παναθηναϊκού

Oι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και απομένει το τελικό «ΟΚ» από τον ΠΑΟΚ.

Συμφωνία Κάτσε - Παναθηναϊκού

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο «κύκλος» των διαπραγματεύσεων μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Εργκούς Κάτσε, με τους «πράσινους» να έχουν επανέλθει από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας με βελτιωμένη πρόταση στον 24χρονο μέσο.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», το τριφύλλι τα έχει βρει σε όλα με τον Αλβανό μέσο και το μόνο που απομένει για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία είναι η συγκατάθεση του ΠΑΟΚ αλλά και ο τρόπος με τον οποίον θα γίνει η μεταγραφή.

Στο άμεσο μέλλον θα φανεί εάν η ομάδα της Θεσσαλονίκης παραχωρήσει εκ νέου τον παίκτη ως δανεικό, ή τον αφήσει ελεύθερο, διατηρώντας για το μέλλον ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.435 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.