ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συμμαχία: «Μνημείο θράσους η ανακοίνωση της ΠΑΕ – Είμαστε στο πλευρό του Γιαννακόπουλου»

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία καλωσορίζει την εποχή Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη και καταφέρεται στην ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ.

Συμμαχία: «Μνημείο θράσους η ανακοίνωση της ΠΑΕ - Είμαστε στο πλευρό του Γιαννακόπουλου»

Αναλυτικά:

«Καλωσορίζουμε τη νέα διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. υπό την ηγεσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η οποία εκλέχθηκε χθες. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της και δηλώνουμε ότι θα είμαστε στο πλευρό της σε κάθε ενέργεια που θα αποσκοπεί στην εκπλήρωση των μεγάλων προσδοκιών του κόσμου του Παναθηναϊκού, στην αποκατάσταση του Παναθηναϊκού Α.Ο. στην κορυφή σε όλα τα αθλήματα αλλά και στο καλό του Συλλόγου γενικότερα.

Είμαστε επίσης στο πλευρό της και θα χρησιμοποιήσουμε αν χρειαστεί για το σκοπό αυτό και το δικό μας μετοχικό ποσοστό σε οποιαδήποτε ενέργειά της θα αποσκοπεί στον οικονομικό έλεγο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στη διευρεύνηση οποιασδήποτε αξιόποινης πράξης εκ μέρους όσων τη διοίκησαν επί εποχής Γιάννη Αλαφούζου και στην αποκατάσταση των δικαιωμάτων που έχει από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Παναθηναϊκός Α.Ο.

Υπενθυμίζουμε, άλλωστε, ότι το παρόν Δ.Σ. της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, όπως υποσχέθηκε πριν εκλεγεί, έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά του Γιάννη Αλαφούζου και όσων συνέπραξαν ουσιαστικά μαζί του στη δοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και αναμένει τις ενέργειες της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.102 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η παρούσα διοίκηση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας δεν έχει υπογράψει καμιά σύμβαση με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και εννοείται πως δεν έχει συμμετάσχει σε οποιαδήποτε μεθόδευση σε βάρος των δικαιωμάτων του Παναθηναϊκού Α.Ο. – άλλωστε ένας από τους σκοπούς για τους οποίους κατήλθε στις τελευταίες αρχαιρεσίες της Συμμαχίας και τελικά ανέλαβε, ήταν ακριβώς να αφαιρέσει τη δυνατότητα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τέτοιες μεθοδεύσεις μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Θεωρούμε μνημείο θράσους τη χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και απορούμε πώς εκείνοι που τη διοικούν δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι έφτασε το Παναθηναϊκό τέλος τους και ότι το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να σιωπούν αναλογιζόμενοι την καταστροφή που προκάλεσαν.

Είμαστε στη διάθεση της νέας διοίκησης του Παναθηναϊκού Α.Ο. για άμεση συνάντηση ώστε να συντονίσουμε τη δράση μας για την αποκατάσταση της τάξης στις σχέσεις του με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλά και για οποιαδήποτε άλλη βοήθεια στο έργο της. Ευχή όλων είναι να καταλήξει και η ΠΑΕ σε χέρια Παναθηναϊκά, όπως βρίσκεται ο υπόλοιπος Σύλλογος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...