ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πληρωμές σήμερα για τους παίκτες

Περιμένουν να γίνει πράξη η υπόσχεση της διοίκησης.

Πληρωμές σήμερα για τους παίκτες

Η τελευταία ενημέρωση της διοίκησης προς τους παίκτες ανέφερε ότι σήμερα, Δευτέρα, θα μπει στους λογαριασμούς τους η δόση του Φεβρουαρίου. Η καταβολή της δόσης δεν απομακρύνει τη δυνατότητα προσφυγών, ωστόσο ενισχύει την αισιοδοξία στις τάξεις του ρόστερ, καθώς οι ποδοσφαιριστές θα δουν και εμπράκτως ότι κάτι αλλάζει σε σχέση με τα περσινά.

Παράλληλα, εάν δεν υπάρξει θέμα με την καταβολή των χρημάτων, ο Νταμπίζας θα έχει πιο εύκολο ρόλο στις διαπραγματεύσεις που κάνει με αρκετές μονάδες, προκειμένου να τους πείσει για την παραμονή τους στο τριφύλλι.

Το τελευταίο διάστημα, ο Νταμπίζας έχει ακούσει αρκετές σκέψεις παραμονής από ποδοσφαιριστές, οι οποίοι όμως τονίζουν με κάθε τρόπο ότι δεν θέλουν να ξαναζήσουν τα περσινά. Άρα, όπως γίνεται αντιληπτό, εάν από εδώ και στο εξής τηρούνται τα χρονοδιαγράμματα, οι πιθανότητες για διατήρηση του κορμού στο πράσινο ρόστερ θα αυξάνονται…

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.534 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.