ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Κερδίζει η Ρόζενμποργκ

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr.

Στοίχημα: Κερδίζει η Ρόζενμποργκ

Στις φιλικές αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων επικεντρώνεται για ακόμη μια ημέρα η προσοχή στο στοιχηματικό πρόγραμμα. Δράση υπάρχει επίσης σε Βραζιλία, Νορβηγία, Σουηδία και Λευκορωσία, πρόταση προκύπτει επίσης και απ’ το μπασκετικό μενού. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό αφιέρωμα για την Εθνική Ισπανίας και τις υπόλοιπες ομάδες θα συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018!

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Τρόμσο – Ρόζενμποργκ. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α’ Νορβηγίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν διαφορετικές φιλοδοξίες. Η Τρόμσο βρίσκεται στην 9η θέση με 17 πόντους, έρχεται από την εκτός έδρας ήττα 1-0 κόντρα στη Χάουγκεσουντ, ήταν η τρίτη ήττα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Στον αντίποδα, η Ρόζενμποργκ καταλαμβάνει την τρίτη θέση με 24 πόντους, είναι στο -7 απ’ την πρωτοπόρο Μπραν, όμως έχει ένα ματς λιγότερο, σήμερα μπορεί να μειώσει στους τέσσερις πόντους. Έρχεται απ’ το εντός έδρας 1-2 κόντρα στην Μπραν, στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής, όπου ήταν κατώτερη των περιστάσεων και επέστρεψε στις ήττες έπειτα από 10 αγωνιστικές, ερχόταν από τρεις διαδοχικές νίκες. Η Ρόζενμποργκ οφείλει να κερδίσει, ειδάλλως θα μείνει αρκετά πίσω απ’ την κορυφή και τη μάχη του τίτλου, θεωρούμε ότι μπορεί να περάσει νικηφόρα σήμερα απ’ το Τρόμσο, επιλέγουμε διπλό σε απόδοση 2.02.

Ισοφαρίζει τη σειρά η Τρέντο

Κλείνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Τρέντο – Αρμάνι Μιλάνο. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 72-65 στο ματς του Σαββάτου και μείωσαν τη σειρά των τελικών σε 1-2, εκμεταλλευόμενοι το πολύ καλό ξεκίνημα και τη φοβερή άμυνα. Μπήκαν αποφασισμένοι να παίξουν το αγαπημένο τους «ξύλο» και να περιορίσουν την Αρμάνι, τα κατάφεραν κρατώντας τον αντίπαλο στους 65 πόντους, ενώ είχε σκοράρει 98 και 90 στους δύο πρώτους τελικούς που διεξήχθησαν στο Μιλάνο. Θα εμπιστευθούμε την ισχύ της Τρέντο εντός έδρας, με την άμυνα που ενδεχομένως θα παίξει για δεύτερο σερί παιχνίδι μπορεί να περιορίσει τους σκόρερ της Αρμάνι. H Τρέντο προσφέρεται σε απόδοση οριακού outsider, επιλογή λοιπόν ο άσσος σε απόδοση 1.95.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE