ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κρίνονται πολλά την επόμενη εβδομάδα…

Μπαίνουμε στην κρισιμότερη περίοδο, όσον αφορά την αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ.

Κρίνονται πολλά την επόμενη εβδομάδα...

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο οικονομικός και νομικός έλεγχος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την Pan Asia, καθώς σε αντίθεση με όσα είχαν διαρρεύσει για ολοκλήρωση του δεύτερου σκέλους, τα πάντα βρίσκονται εν εξελίξει.

Σύμφωνα μάλιστα με την «Πράσινη», δεν αποκλείεται ο οικονομικός έλεγχος να ολοκληρωθεί γρηγορότερα από τον νομικό. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που προκύπτει από το περιβάλλον του Ταϊλανδού επιχειρηματία είναι η εκτίμηση πως δεν θα υπάρχει μεγάλη απόκλιση μεταξύ των στοιχείων της ΠΑΕ και του ελέγχου. Γεγονός που θα φέρει ακόμη πιο κοντά την αλλαγή σελίδας στα διοικητικά του τριφυλλιού.

Οι κύριες εξελίξεις σχετικά με τα «φλέγοντα» ζητήματα θα προκύψουν από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας, με τον Παϊρότζ να επιστρέφει στην Αθήνα ώστε να εξετάσει τα πορίσματα των ελέγχων. Εκεί αναμένεται να φανεί οριστικά το τι μέλλει γενέσθαι για το τριφύλλι και αν έχει ανοίξει ο δρόμος για τη νέα εποχή στην ΠΑΕ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.502 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.