ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σκάει μεταγραφη «βόμβα» στο ιταλικό ποδόσφαιρο!

Έτοιμη για την αρπαγή της χρονιάς η Ιντερ!

Σκάει μεταγραφη «βόμβα» στο ιταλικό ποδόσφαιρο!

Στην Ίντερ έχουν βάλει στόχο να «σπάσουν» την κυριαρχία της Γιουβέντους, κάτι που φαίνεται από τη μεταγραφική κίνηση την οποία ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν, σύμφωνα με τα όσα γράφουν οι Ιταλοί.

Η Ίντερ βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας μεταγραφής που θα προκαλέσει αίσθηση, τόσο στο ιταλικό, όσο και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 66.597 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...