ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κωνσταντίνου για Παύλο: «Άτυχος ο Παναθηναϊκός το ’79 – Η θέση του είναι στον παράδεισο»

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε για την παρακαταθήκη που αφήνει ο Παύλος Γιαννακόπουλος, αλλά και την ευκαιρία που χάθηκε το 1979.

Κωνσταντίνου για Παύλο: «Άτυχος ο Παναθηναϊκός το '79 - Η θέση του είναι στον παράδεισο»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Κωνσταντίνου για τον Παύλο Γιαννακόπουλο:

«Ο Παύλος θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Ήταν ένας ταπεινός άνθρωπος, ένας άνθρωπος που με την ίδια ευκολία ανακοίνωνε τον Ουίλκινς και έβγαζε φωτογραφίες με τους φιλάθλους. Λάτρεψε τον Παναθηναϊκό και λατρεύτηκε από τους φιλάθλους του. Θα πάει στον παράδεισο, εκεί είναι η θέση του. Ένωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Αφήνει παρακαταθήκη ο Παύλος. Έχει ανθρώπους συνεχιστές. Υπάρχει ο Θανάσης, ο Δημήτρης που έχει πάρει την εντολή να συνεχίσει αυτή την προσπάθεια. Ο Παναθηναϊκός ήταν άτυχος το ’79 που ο Παύλος δεν πήρε την ΠΑΕ. Ίσως θα είχε μεγαλουργήσει, όπως έκανε και στο μπάσκετ. Θα υπάρχει συνέχεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...