ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στη Μητρόπολη ο Ομπράντοβιτς για το «αντίο» στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα για τον Σέρβο κόουτς, ο οποίος θα αποχαιρετίσει με τη σειρά του τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Στη Μητρόπολη ο Ομπράντοβιτς για το «αντίο» στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης στη χώρα μας, προκειμένου να αποχαιρετίσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Τον άνθρωπο που τον εμπιστεύτηκε το καλοκαίρι του 1999, με τη συνεργασία τους να κρατά 13 χρόνια και να αποφέρει στον Παναθηναϊκό δεκάδες τίτλους, με 5 ευρωπαϊκές κατακτήσεις μεταξύ άλλων.

Ο Ομπράντοβιτς έκανε ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα και μετέβη πριν από λίγο στη Μητρόπολη, για να δώσει το «παρών» στο λαϊκό προσκύνημα για τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Το μεσημέρι, ο Σέρβος κόουτς, θα επιστρέψει στην Τουρκία για να προλάβει την αναμέτρηση της Φενέρ με την Τόφας για τους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...