ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στις 6 Ιουλίου η Γ.Σ για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου

Ορίστηκε η ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης για την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου στην πράσινη ΠΑΕ.

Στις 6 Ιουλίου η Γ.Σ για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου

Το προγραμματισμένο για σήμερα, Δ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Η απόφαση που ελήφθη αφορά τη διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, μέχρι του ποσού των 20 εκατ. ευρώ.

Η Γ.Σ για την ΑΜΚ θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουλίου στις 14:00 με θέματα α) την ΑΜΚ και β) την εκλογή νέου Δ.Σ, μία εξέλιξη που ουσιαστικά ανοίγει τον δρόμο για την οριστικοποίηση της εμπλοκής του Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την αλλαγή σελίδας στα διοικητικά του τριφυλλιού.

Παράλληλα, α) πιστοποιήθηκε η μερική καταβολή της τρέχουσας ΑΜΚ για ποσό 1.8 εκατ. ευρώ, το οποίο καλύφθηκε από τον Γιάννη Αλαφούζο, β) ο Βασίλης Κωνσταντίνου ορίστηκε εκπρόσωπος της ΠΑΕ στη Γ.Σ της ΕΠΟ και γ) το Δ.Σ της ΠΑΕ καλωσόρισε τον Παναγιώτη Μπόμη, ο οποίος θα είναι ο νέος εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στην ΠΑΕ, αντικαθιστώντας τον Νίκο Πλυτά.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης, εκφράστηκαν και μέσω του Δ.Σ τα συλλυπητήρια του ποδοσφαιρικού τμήματος για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.